La Ferrera Restaurant

Valencia

architects: Marina Bernardo, Isabel Señer

fotografía: Germán Cabo

The project consisted in completely rebuilding and designing a restaurant in the seafront of Pinedo, Valencia, in Spain.

The work was done close to the owners, who wanted to transmit the mediterranean essence of their restaurant in the building, having a warm, welcoming place for their customers.

The aim of the project was to connect the sea with every corner of the restaurant, being able to feel the sea breeze from the very first moment one enters. This is achieved blending inside and outside, from the beach to the private garden, across the restaurant, absorbing nature elements surrounding the building (water, sand, vegetation), and working with natural materials and colors that dialogue with the landscape.